fbpx Skip to main content

VALO Hotel & Work toi Helsinkiin tänä syksynä uudenlaisen konseptin, jossa jokainen tila taipuu vähintään kahteen käyttötarkoitukseen. Juttelimme tila- ja konseptisuunnittelusta vastaavan Minna Hurmen kanssa siitä, miten VALOn arki on lähtenyt käyntiin, ja miten Thoreau-vesijärjestelmä loksahtaa osaksi asiakaskokemusta.

Ekologisuus ja korkea käyttöaste kaiken ytimessä

Työhuoneita, kokoustiloja, hotellihuoneita, wellness-osasto ja ravintola. Nämä kaikki ja paljon muuta löytyy Mannerheimintielle tänä syksynä avatusta VALO Hotel & Workista.

VALO tuo konseptinsa kautta Helsingin tilatarjontaan jotain aivan uutta. Uuden toimijan ytimessä on ekologisiin arvoihin pohjautuva tuplakäyttökonsepti:

“Tuplakäyttökonseptilla tarkoitamme sitä, että jokainen huone on suunniteltu vähintään kahteen käyttötarkoitukseen”, Minna Hurme kertoo. “Esimerkiksi jokainen hotellihuone muuntautuu päiväaikaan työtilaksi. VALO-piha taas toimii aulana, kohtaamispaikkana, olohuoneena ja aamiaistilana.”

Konseptin taustalla piilee halu käyttää tiloja ekologisemmin. Koska toimistotilat ja hotellihuoneet seisovat tyhjillään hyvin erilaisina aikoina, niiden yhdistäminen auttaa VALOa maksimoimaan tilojen käyttöasteen.

Thoreau osana palvelukokemusta

Asiakkaalle VALOn konsepti näkyy joustavuutena ja mutkattomuutena. Jokainen vierailija pyritään kuljettamaan tilojen läpi saumattomasti. Mukana luomassa kokonaisvaltaista palvelukokemusta on Thoreau-vesikonsepti.

Thoreau-vesikonsepti tukee VALOn arkea

Thoreau-vesikonsepti on ollut mukana VALOn arjessa avajaisista asti. Vesihanat löytyvät ravintoloiden Bistro ELO sekä Lounge ja Bar SUO lisäksi kuntosalilta ja respasta. Järjestelmä on otettu ilolla vastaan, sillä sen nähdään helpottavan henkilökunnan työtä ja tuovan asiakkaalle lisäarvoa.

“Thoreau luo tietynlaisen laatuvaikutelman. Se, että tarjolla on aina tuoretta ja kylmää vettä luo sellaisen tunteen, että asiakas on huomioitu. Vaikka kyseessä on pieni asia, se liittyy kuitenkin suoraan ihmisen hyvinvointiin. VALOn slogan on ‘Aina sinua varten’, ja mielestäni Thoreau tukee sitä todella hyvin”, Minna kertoo.

Uudenlainen työkulttuuri on myös mahdollisuus

VALO Hotel & Work avasi ovensa hotelleille ja työtiloille erittäin poikkeavana aikana. Tiloissa onkin otettu käyttöön tarkat toimintamallit, joiden avulla vierailijoiden turvallisuudesta pyritään huolehtimaan.

Bistro Elo

VALOn työtilojen osalta poikkeava aika on myös mielenkiintoinen mahdollisuus. Kulunut vuosi on mullistanut käsityksen työnteosta, eikä pysyvä toimisto tunnu enää ainoalta ratkaisulta. VALO tarjoaa työntekoon joustavan sopimusmallin, jossa tiloista maksetaan vain käytön mukaan. Myös kontaktien välttäminen VALOssa on helppoa:

“Ehdottomasti plussaa on se, kuinka turvallisesti meille voi tulla töihin. Auton voi ajaa parkkihalliin, josta pääsee suoraan omaan työhuoneeseen. Huoneessa on oma WC ja mahdollisuus juoda kahvia. Jos lounas maistuu, myös sen voi tilata suoraan huoneeseen – Thoreau-veden kanssa, tietenkin”, Minna kertoo.

Kiinnostaako Thoreau-vesikonsepti? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!