fbpx Skip to main content

Vesijohtoveden helppous, pulloveden puhdas maku.

Thoreau-konsepti yhdistää vesijohtoveden helppouden, saatavuuden ja ympäristöedut pullotetun veden puhtaaseen ja raikkaaseen makuun. Vesi tarjoillaan kauniissa pullossa hiilihapottomana tai hiilihapotettuna.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota markkinoiden parhaat tuotteet ja palvelut. Siksi kaikki kulut sisältyvät kuukausimaksuun: asennus, suodattimen vaihdot, huolto, hiilihappo, pullot ja astianpesukorit. Teemme aina läheistä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja räätälöimme ratkaisumme asiakkaan tarpeiden mukaan.

Miten järjestelmä toimii?

Thoreau-vesi tarjoillaan suodatettuna ja huurteisen kylmänä, hiilihapottomana tai hiilihapotettuna, pulloissa, jotka edustavat puhdasta skandinaavista muotoilua. Miten palvelu toimii?

Valitse omiin tarpeisiisi sopiva täyttöhana. Asennamme suodattimella varustetun jäähdyttimen ravintolaan, konferenssitilaan, kylpylään tai vastaavaan tilaan. Laite yhdistetään olemassa olevaan vesijohtoon – Thoreau-veden tarjoilemiseen ei siis liity tarpeetonta veden tai pullojen kuljettamista. Kun vesi on laskettu pulloon, se on valmista tarjoiltavaksi. Pullot on helppo tiskata järjestelmän mukana toimitettavassa astianpesukorissa. Huolto, suodattimen vaihto ja hiilihappo sisältyvät kuukausimaksuun.

Tämän helpompaa tai parempaa ei palvelu voi olla.

Tarinamme alkulähde

Henry David Thoreau

Lähihistoria

Thoreau Waterconcept on työskennellyt veden parissa yli 20 vuotta, ja keskitymme ainoastaan vesijärjestelmien tuottamiseen ravintoloille, hotelleille ja konferenssitiloille sekä yrityksille. Meidän näkökulmastamme mikään ei ole mahdotonta, ja toivomme, että myös asiakkaillemme välittyy samanlainen kokemus.

Varhaisempi historia

Kirjailija ja filosofi Henry David Thoreau (1817–1862) kuuluu maailmankirjallisuuden suuruuksiin. Teoksessaan Walden: Elämää metsässä hän pohtii ekologista ja kestävää elämää. Saimme kirjasta inspiraation ekologisesti ja taloudellisesti kestävän vesikonseptin kehittämiseen. Siksi olikin luontevaa nimetä konsepti hänen mukaansa.

Katso konseptiamme esittelevä video