fbpx Skip to main content

Asiakkaiden arvioita

Olemme tietenkin sitä mieltä, että skandinaavista muotoilua edustavissa tyylikkäissä pulloissa tarjoiltu paikallisesti tuotettu vesi on mahtava konsepti, mutta haluat ehkä mieluummin tietää, mitä asiakkaamme ajattelevat.

Ole hyvä:

”Minulle laatu ja ulkonäkö ovat tärkeitä. Thoreau täyttää minun ja asiakkaideni odotukset – joka kerta.”

– Krister Dahl, nelinkertainen kultamitalisti, Culinary Olympics

”Thoreau-järjestelmään siirtymisen myötä olemme onnistuneet vähentämään lasiastioiden käsittelyyn liittyviä kustannuksia ja säästämään ympäristöä vähentyneiden kuljetusten ansiosta. Samalla liikevaihtomme on kasvanut, ja asiakkaamme ovat entistä tyytyväisempiä. Enempää emme voisi edes toivoa!”

– Olof Persson, ravintolanjohtaja, Hotel Diplomat

”Thoreaun palvelukonsepti sopii erinomaisesti kioskikonseptiimme. Tyylikäs ja selkeä design kiinni jo alusta asti huomion. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta hanavettä ilman ylimääräistä muovijätettä. Asiakkaat ovat ottaneet Thoreau-hanan ilolla vastaan: Ostaessaan lasisen juomapullon he saavat täyttää sen veloituksetta, milloin vain. Olemme saaneet sekä Thoreau-annosteluhanasta että pulloistamme paljon positiivista palautetta sekä näkyvyyttä.”

– Johanna Izarra, Anton&Anton

”Aiempi pullorumba tuntui arvojemme vastaiselta. Jääkaapeissa olleet muovipullot ja tyhjien pullojen säilyttäminen tuntuivat ajan, rahan ja ympäristön tuhlaamiselta.

Thoreaun automaatit miellyttävät silmää ja kauniit lasipullot on mahdollista saada omalla logolla varustettuna. Sekä oma henkilökuntamme ja asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä – laitteet toimivat loistavasti ja ovat helppokäyttöisiä.”

– Paula Vaattovaara, Castrén&Snellman