fbpx Skip to main content

Hyviä uutisia, Lappeenranta: kotona herkuttelu on nyt helpompaa kuin koskaan, sillä tutut Thoreau-ravintolat The Kitchen, Tang Capital ja Wanha Makasiini Bistro ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoilevat kolminkertaista menua nimellä Kolme Kiveä Cloud Kitchen

Kolme Kiveä Cloud Kitchen

Mitä tämä tarkoittaa ruokailijalle? Mitä hyötyjä poikkeusaikoina yleistyneet cloud kitchen -ratkaisut yleisesti ottaen tarjoavat? Lue lisää alapuolelta!

Pizza ja sushit saman katon alta

Mitä tehdä, kun yhden tekee mieli pizzaa ja toisen sushia? Cloud kitchen-konseptin parasta antia on kattava valikoima: Kolme Kiveä Cloud Kitchen yhdistää kolmen ravintolan menut samaan paikkaan, mikä tarkoittaa ruokailijalle kolminkertaista vaihtoehtojen määrää!

Vaihtoehdoista on apua omaan päättämättömyyteen, mutta myös perheen kesken; jos yhteisymmärrystä päivän ruokalistasta ei synny, saat samaan takeaway-kassiin vaikkapa the Kitchenin runsaat kotiruoat ja Tang Capitalin wokit.

Kätevä nouto ja pitkät aukioloajat

Kun ravintolat yhdistävät voimansa yhden cloud kitchenin alle, on nouto yleensä helpompaa ja kotiinkuljetuspalvelut kattavampia. Kolme Kiveä Cloud Kitchen tarjoaakin harvinaisen pitkät aukioloajat: ravintola on avoinna noutoja varten joka päivä vähintään kello 21 asti – perjantaina ja lauantaina ovet suljetaan vasta 23! 

Nykyään moni tilaa ruokaa suoraan kotiin tai työpaikalle, ja myös se onnistuu Kolme Kiveä Cloud Kitchenillä. Ravintolarykelmän ruoat löydät Woltista, jossa ne ovat tilattavissa yllä mainittujen aukioloaikojen mukaisesti (lounaslistaa lukuunottamatta).

Helppoutta epävarmaan arkeen

Viime kädessä Kolme Kiveä Cloud Kitchen auttaa tekemään epävarmasta arjesta helpompaa – ja turvallisempaa. Moni on joutunut kokkaamaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja cloud kitchen -kaltaiset konseptit auttavat tuomaan helpotusta ja monipuolisia ravintolaelämyksiä suoraan kotisohvalle. Panostus turvallisuuteen on myös selkeä: jos ruokia ei pysty jostain syystä tilaamaan kotiovelle, Cloud Kitchenin henkilökunta tuo ne halutessa vaikka autolle noudon yhteydessä.

Ei muuta kun herkuttelemaan, Lappeenranta! Kolme Kiveä Cloud Kitchen palvelee osoitteessa Raatimiehenkatu 18 ja Woltissa. Lisätietoa saat täältä.

Ennakkotilaukset sähköpostitse samana päivänä klo 10:00 mennessä:
myynti@kolmekivea.fi (itse noudettuna)

Suoratilaukset puhelimitse:
010 666 8613 (itse noudettuna)