Hyviä uutisia, Lappeenranta: kotona herkuttelu on nyt helpompaa kuin koskaan, sillä tutut Thoreau-ravintolat The Kitchen, Tang Capital ja Wanha Makasiini Bistro ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoilevat kolminkertaista menua nimellä Kolme…
Read More
Ravintolat tarvitsevat apuamme! Ja kummallisessa arjessa voisi sanoa, että mekin tarvitsemme niitä. Iloa kun kannattaa nykyään hakea kaikkialta, mistä vain voi, ja hyvä ruoka on aina ollut varma valinta sen…
Read More
Suomalainen ravintolakulttuuri on murroksessa. Ennen ulkona syötiin juhlapäivän kunniaksi, nykyään elämysten hakeminen ravintoloista on olennainen osa arkea. Ravintoloiden on mukauduttava kuluttajien muuttuviin tarpeisiin, jotta ne pysyvät kehityksen kärjessä. Tiedätkö sinä,…
Read More
Oletko miettinyt, miltä Thoreau-laite näyttäisi sinun tilassasi? Nyt voit kokeilla sitä lisätyssä todellisuudessa uudella Instagram-tehosteella, eli filterillä! Klikkaa allaolevaa linkkiä puhelimella ja avaa tehoste Instagram-sovelluksessa. Tehosteen saat auki mobiililaitteella tästä.…
Read More
Castrén & Snellman on Suomen ensimmäinen WWF Green office -sertifioitu asianajotoimisto, jonka tilat palvelevat päivittäin yli 250 työntekijää ja satoja asiakkaita. Juttelimme Conference Services Manager Paula Vaattovaaran kanssa siitä, miten…
Read More
Joka neljäs suomalainen kokee työstressiä, kertoo Työterveyslaitos. Stressi on monen tekijän summa, ja myös työympäristö voi omalta osaltaan osallistua stressin luomiseen - tai sen lieventämiseen. Miten voit siis auttaa toimistosi…
Read More
Marraskuussa Ludviginkadulle avattu Old Boy BBQ on korealainen ravintola ja illanviettopaikka. Juttelimme ravintolan taustalla toimivan Hanne Honkasen kanssa Old Boy BBQ:n ihmislähtöisestä asenteesta ja innovatiivisesta menusta. Harppaus entuudestaan tuntemattomaan korealaiseen…
Read More
Paul Tello ja Justine Caoibes Korkeavuorenkadulla sijaitseva Paisano on Pobren takana olevan tiimin uusin pyrkimys tutustuttaa suomalaiset filippiiniläiseen ruokaan. Ravintolapäällikkö Justine Caoibes kertoo meille, kuinka hiljattain avattu ravintola tasapainottelee tutun…
Read More
Lyhyesti suomeksi: Thoreau on mukana vuoden 2019 Slushissa vesivastaavana. Johtava startup-tapahtuma jatkaa myös tänä vuonna vastuullista linjaansa. Juttelimme Slushin sustainability strategist Anna Pakkalan kanssa siitä, millainen rooli Thoreaulla on osana…
Read More
Oletko koskaan pohtinut, miten voisit tehdä omasta työpaikastasi ekologisemman? Vihreä toimisto ei vaadi suuria harppauksia, vaan pieniä päivittäisiä ympäristötekoja. Listasimme alle viisi konkreettisesta esimerkkiä, joita noudattamalla teet toimistostasi vastuullisemman. 1.…
Read More